Chiiiilllll

Vafan gör jag uppe nu? :O Jag börjar om 3 timmar...
Ja, eftersom jag inte har nått IV-val (än) så börjar jag 12.10 med tyska. Och jag har faktist ett stort probelm. JAG VETTIFAN VARS TYSKAN ÄR :O C35!? Öööhh......
Ahja, hoppas jag hittar det, sen har jag iaf svenska sen slutar jag. Pretty chill dag :)

*bildlös*

Monday

Började ju som sagt på lilja idag. Det gick actually ganska bra men jag tror det kommer ta någon vecka att lära sig allt med schemat och lärare å sånt (a) Men he får funka. Hade faktist bara engelska och matte idag, chill.
Imorn börjar jag 12.10 om jag inte få en tid hos syon innan. Måste typ göra nå iv-val men vettifan vad jag ska välja...Ahja, det löser sig säkert:)



/Sara

New things


Bikbok 149:-


(Bilden gör inte färgen rättvis, irl är den mörklila) Gina tricot 199:-


Skopunkten 299:-

+ några fler saker (:

Ikväll blire nog en chillkväll för min del. Är typ sjuk så behöver bli frisk tills på måndag...
Nu:


Och ja, jag älskar choklad :]

Vi just nu:



Tråkigt man kan ha eller... haha

Snart blire ikaros!

Lilja

Har bytt till lilja nu så då blir det som en omstart för mig på måndag. Ska gå samma program (samhälls) men valde att byta skola. Anledningen var helt enkelt att jag inte trivdes på skolan och i klassen, behöver inte gå in på detaljer.
Idag är jag iaf hemma och är sjuk. Hade sjukt ont i halsen igår och imorse kunde jag knappt prata! Och eftersom jag liks inte ska gå på draggen (mimer) nå mer så stannade jag hemma :) Så det blir en extra lång helg för mig, haha (a)



/Sara

Torsdag

Hade bara 2 lektioner idag och vi har typ inte gjort nått normalt. Först hade vi svenska och då gick vi igenom betygskriterierna och frontern. Sen hade vi lunch. Och asså det är världens minsta matsal och man äter på en papperstallrik med plastbestick och dricker ur ett plastglas! :O Men mums. Sen är maten inge vidare heller. Men palla bry sig... Efter vi hade ätit gick jag och Anna in till stan för det var typ en timme kvar tills vi skulle börja. Trååååk. Men sen hade vi iaf historia. Ush, hatar verkligen historia...
Imorn börjar jag 9 och slutar 12. skulle typ möta upp Felicia på stan då å ta en fika ;) Right Felicia? :O Och om du ser det här Felicia, så smsa mig elr nått och säg när du slutar imorn (a)

PUSSN/Sara


Jag är hungrig :(
Dumma äckliga lunch

Jobbig dag

Japp, jobbig dag idag. Och då menar jag inte jobbig med många lektioner å sluta sent. Började 9 imorse och en halvtimme senare hade vi fotografering. Sen var vi tvungen att skynda oss till mimer. Kom försent till första lektionen, greeejt.... Svenska var det iaf, vi fick typ skriva nått brev till läraren om oss själva. Sen hade vi en minirast och sen engelska. Hatar typ engelska, eller asså inte själva språket, men engelskalektionerna... Hahah men våran engelskalärare är ganska sköööön ;)
Sen hade vi ingen idrott idag så vi slutade innan lunch. Så jag drog en chill på stan. Hitta typ inget förutom en halsduk och örhängen. Sen kom jag på att jag inte hade ätit nått och klockan var 2, så drog till subway och åt själv hahaha, kände mig fan mobbad men vafan gör man;) Sen tog jag bussen hem.
Asså jäkla pissregn. Från draggen till mimer (som tar typ en halvtimme att gå, fett drygt) så regnade det så man såg ju ut som ett å annat mongo när man kom fram. Och dessutom är vi på högsta våningen och det är fan inte lite trappsteg dit upp :O Man får seriöst exercise (stavning?) varje dag :O Ahja, ska inte klaga;)
Imorn börjar jag 10.15, har typ matte då, sen lunch sen historia sen slutar jag ;D

Nä, nu ska jag nog ta å duscha och sen se på tv hela kvällen(a) hahah soffpotatis...


Har ingabilder, men jag kan visa er min JÄTTEFINA skola mimer hahah. Kommer va där tills dom har byggt klart på draggen (typ efter jul). Det som är bra med att gå på mimer är att det typ är 20 meter in till stan ;)

/Sara

I`M ALIVE

Tänkte bara säga att jag lever ;)
Andra dagen avklarad och den vart mer lyckad än igår. Vi hade "miljölyftet" idag, typ tävlingar å sånt där syftet är att få oss att samarbeta och lära känna varandra :)
Men min klass (grupp) är typ retard så vi vann inget (a) Men who cares om hundra år

Imorn ska vi typ ha våra första lektioner, iaf 2 st. Vi skulle typ åxå ta nått kort till fotolegitimationen å sånt för å få mat å komma in i biblioteket.

Men ikväll ska nog jag ocikfdl dra en chill på ikaros. Hahha det var fan längesen nu asså ;) Man måste ju se vad som händer där ;)


Kul att draggens facebook sida har lagt ut en bild på halva mitt fejs. (Clara, Isa & jag försöker se smarta ut och lösa ett korsord.)

RIP sommarlovet 2010...

Hahah jag skoja
Nejmen serri, idag är/var ju sista sommarlovsdagen och imorn äre dags å kliva upp typ halv 7 om jag ska hinna med bussen.... Har uppropning kl 10 och kan egentligen åka med 9.10 bussen. Men då skulle vi bara ha typ 10 minuter på oss att hitta vars vi ska (a) Och det funkar liksom inte för oss... Så jag åker in med Frida, Emelie och Jacob 8.20 ;)
Jag börjar fan bli nervös asså, är det normalt? Känner inte en jävel som ska gå samma program som jag... Tänk om man inte får några kompisar... Tänk om man blir helt mobbad... Då måste man vara själv i 3 år! Då kanske man blir emo... NEJ FY HEMSKA TANKAR! hahaha



Iaf, önska mig (oss) lycka till! :D Och btw, lycka till till alla er andra som börjar gymnasiet imorn!

//Sara

k0Lt



cooltjej_94

men omg, ska va hos therese om typ 5 min :O blir filmkväll hos ikfdl ikv. hare bäst, för det ska jag!

@Lord Voldemort FOLLOWING



Ta en närmare titt:




"Yeah you better be fucking following me"


Hahha jag vet, min humor suger, men endå, Lord Voldemort @ Twitter

/Sara

stan

Vi var ju som sagt var i stan idag. Så när vi gick in på åkerbloms för att köpa skolgrejer passade vi på att gå ner på bokia där blondinbella satt och signerade böcker :) Vi trodde det skulle vara smockat med tjejer men det var knappt nån kö. (Kanske inte så konstigt, hon skulle typ precis gå när vi kom, sista minuten haha) Men jag köpte ingen bok, dum nog som jag var... Men stina fick sin signerad ;)


Fick inte så bra bilder men, Blondabella ;)


Hahah sen fick vi för oss att plocka fula kläder åt varandra (a)

Fick med mig lite grejer hem iaf. Bland annat leggins, en oversize kofta, strumpbyxor, örhängen mm. Men nu är jag iaf "skolklar" haha, köpte typ allt man behöver :)

//Sara

blonda bella

Kul att blondinbella ska vara på stan samma tid som jag och Felicia. Hon ska signera böcker på bokia mellan 12-13 = under åkerbloms (visst ligger det där?) = där jag ska köpa skolgrejer = smockat med folk antagligen. Hahah, ahja, då kanske man får se henne (a)

Drog en chill hos Felicia idag och nu är jag hungrig som en gris, måst eäta nått så bye :D

bad update

Sorry för dålig uppd. men finns typ inget att säga. Ingenting händer typ nu för tiden. Det jag har hunnit göra den här veckan är.... ingenting. Förutom imorse då jag var på vårdcentralen och tog min andra gardasilspruta. Hemsk, hatar sprutor. Men jag klarade mig fine ;)

Ska snart fara till Felicia och leka sportpeople. Vi ska ut och springa för ovanlighetens skull (haha not typ det enda vi gör när vi har tråkigt haha) Men det är grejt med motion, right folket? ;)

mu

hej svenska folket!
blablablablablablablablablablabla är du finsk?
ellerellerellerellerellerellereller norsk?
kanskekanskekanskekanskekanskekanske dansk?
det är frågan!!!!!!!

Lördag

Sorry för dålig uppdatering. Men det har typ inte hänt så mkt. Legat på bryggan å solat å chillat med the girls, typ sett film å ja.. That´s pretty mutch it.
Jag kan inte fatta att vi bara har en vecka kvar av sommarlovet... Måste göra nånting meningsfullt.... hahah





/Sara

Pay, clothes and the hills

Fick min lön idag, så imorn blire banken och fixa så pengarna kommer in på kontot :) Fick även mina kläder som jag beställt från h&m, kan kanske visa er dom senare!
Eftersom dagen har varit så jäkla grå och tråkig så spenderade jag den framför datorn och såg första säsongen av "the hills" (a)

På måndag äre ba en vecka kvar av sommarlovet innan skolan börjar :O Helt sjukt vad fort tiden har gått. Nyss stog man ju på lastbilsflaket och hade just gått ut nian... Menmen, lönen kom precis i rättans tid så man kan köpa lite nya kläder och framförallt skolmaterial, typ pennor och sånt :)



/Sara

Några videos





Hahah ååh, kommer sakna min klass :) (Sista videoklippet är Felicias)

Min facebook just nu....



Inte okej.....

Musiktips


Rihanna - Te Amo


Beyoncé - Broken Hearted Girl


Jay Sean feat. Nicki Minaj - 2012


Miley Cyrus - Every Rose Has Its Thorn

/Sara

Vilka läser våran blogg? Tacksam för svar :)

Det är alltid ett X antal personer som läser våran blogg typ varje dag (?), så nu skulle vi vilja veta vilka ni är som läser våran blogg? :)


hihi gammal bild

nej men serri, lämna en kommentar emd namn elr nått, skulle va roligt å veta :)

//Sabina och Sara

We <3 Självutlösare















ÄÄÄÄÄLVEEENN BBY

 
  

1.


2.


3.


Yaaaaay, hon klarare! hahaha

BBQ

Blev movie night igår med Therese och Felicia. Men ikväll ska vi träffa Oliiiviiaa, time for grillning in Vännfors! Bilder lär dyka upp imorn eller nått ;p


Detta är då min spookie friend Felicia.....

/Sara

tjaao

hejhej nu sitter man här hos pappa och dummar sig med kameran tänk hur kul man kan ha egentligen :)
ni ska få några bilder på hur det ser ut när man har tråkigt!
skulle jag passa i permanent hår?


jag bjuder på dom här bilderna pusshej!

Harry Potter



Det här har jag och Felicia gjort idag (a) Vi ska fortsätta att se ikväll.

Nu: Wii Fitness (haha kul ju)

:D

hejhej idag har jag bara suttit hemma ska träffa nicklas sen, det blir helmys!
just nu lyssnar jag bara på musik och sitter och tänker på att jag måste tvätta mina kläder jag har inga kläder som är rena just nu alltså!
FÖRLÅT ATT JAG INTE HAR SKRIVIT UTAN ATT DET BARA ÄR SARA SOM HAR GJORT DET! men det är ju bra att hon orkar hålla igång eller hur? ;]
nej om man skulle gå och äta nu så man inte går omkring hungrig hela kvällen men jag ska försöka göra fler inlägg så pusshej!

gammal bild kolla bara datumet -----------------------^ 

Stan

Var i stan igår med Sabina och Felicia, lite pengar spenderades iaf ;)
Senare på kvällen såg vi sex and the city 2 (jag vet, vi är lite efter) och den var pretty bra :)


Felicia blev uttråkad när vi var inne på Carlings haha


Nacho (stavning?) grandes på starz :)



/Sara


Vampires suck

Hahahha så jävla kul! Den här måste jag se när den kommer ut!


http://icons.mysitemyway.com/wp-content/gallery/flat-gray-floral-icons-social-media-logos/099026-flat-gray-floral-icon-social-media-logos-rss-circle.png