Allergi?

Mamma håller på att göra lax med potatis. Det tål inte jag. Men jag ska få karré istället :)
Det är faktist lite jobbigt att inte tåla fisk. Speciellt när det närmar sig julen. Och på skolan så måste jag alltid gå på "sär-sidan" (jag kallar den vegitariska sidan det, ta inte illa upp) när det är fisk. Jag var faktist och testade fick på sjukhuset för nått år sen tror jag det var. Det gick bra till en början, men när vi hade farit därifrån så spydde jag. Satt, det gick inte som väntat. Men what to do liksom? Man får lära sig leva med sina problem :) Inte för att jag anser fiskallergi som ett "problem" men ;p
På tal om allergi. Jag är pälsallergiker också vilket inte alls är roligt! et betyder att jag inte kan ha något gosigt sött djur här hemma :( Häst är typ värst. Men jag har faktist haft en kanin! Smulan, fast vänta, jag hade ju en innan Smulan också... Men den hade vi typ bara "hyrt", Twiggy tror jag den hette, eller nått sånt, blablabla.... Hur som helst. Jag vill ha en hund och en kanin, men nä då. Det går ju inte, hallå? Isf skulle det vara en nakenhund eller en sån här bision frisé (stavning?), allergihundar alltså. Men vi har typ inte tid för en hund här hemma satt (A) Jag får väl nöja mig med mina kusiners hundar, söt vovvar! :)


Bilden ovan är omega 3 som är jätte bra. Men det är ju typ nått fisk-aktigt-grejsimojs-konstigt, what ever, som jag inte tål. Men liksom... Life´s a climb gott folk :D Man ska inte klaga för mycket!

Dagens fråga:
Är du allergisk mot nånting?

//Sara
Postat av: T I L D E

sv: ja just det, linköping oxå! men det står ju inte med på turnédatumena på hemsidan och det är ju 2 månader till dess.

jaa det kommer bli ganska lyckat faktiskt eftersom min kompis från mjölby har vart hos honom sååå... jag skaråka vara ute å gå förbi där några gånger lite diskret... hehe.

2009-08-16 @ 18:13:46
URL: http://batmans.webb.se
Postat av: Anonym

btw, kan inte du rösta på mej som veckans blogg här:



http://annkisvenssons.blogg.se/artiklar/2009/august/veckans-blogg-de-nominerade.html#comment



skulle va jätte snällt! :)<3 jag är nr 1.

2009-08-16 @ 18:17:15
Postat av: T I L D E

great. jag skrev inte mitt namn. hahaha jag skrev kommentaren xD

2009-08-16 @ 18:17:35
URL: http://batmans.webb.se
Postat av: T I L D E

sv: haha dom hade typ snackat med hans föreldrar eller nått :)

haha jaaa, eller så kan jag råka bli väldigt kissnödig och gå hem till han å ba: kan jag få låna toaaaan.... nämen oj, bor DU här Johan? det hade jag ingen aning om (AA)

2009-08-16 @ 18:27:34
URL: http://batmans.webb.se
Postat av: D E L L A

sv; Human anture, favoriten med han :D

2009-08-16 @ 18:33:59
URL: http://dellas.blogg.se/
Postat av: JONNA

sv: ja i know! :D

och skit fina e dem!

2009-08-16 @ 18:51:21
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: T I L D E

sv: haha japp :P men dom fick komma bara för att hans pappa hade blivit sur på hennes kompis för han trodde att det var hon som höll på att ringa jätte mycket. så när han förstod att hon inte hade ringt tidigare bad han om ursäkt och sa att dom fick komma xD

tack så mycket! 8D<3

2009-08-16 @ 19:28:49
URL: http://batmans.webb.se
Postat av: Sandra

Har precis kommit hem så jag får se vad som händer :)

Har du haft en bra helg då? :)

2009-08-16 @ 19:52:41
URL: http://lillsazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://icons.mysitemyway.com/wp-content/gallery/flat-gray-floral-icons-social-media-logos/099026-flat-gray-floral-icon-social-media-logos-rss-circle.png