DAMP

jag är jävligt sur för tillfället. så därför behöver jag ett spinningpass. bokade in min på kl 8 ikväll. okej. jag ska inte ta ut mina agressiva ord här, sagali har redan hört några av dom, hahaha. nej inte haha. det här är fan inte kul asså. hur fan tänker du människa? är du ute efter att jävlas eller? näe fyfan.


hejdå/Sara

Ni frågade

Anonym om tisdag oj ja mena onsdag:
vad är ifokus??

Svar: Jag vet inte :O Nej men seriöst. Jag vet egentligen inte. Men jag tror det är samhälls. Asså "i fokus på samhällsprogrammet" typ. För på ifokuspasset imorse hade vi grafisk kommunikation (massmedia). Så, det är typ samhälls ;)

/Sara

tisdag oj ja mena onsdag

pallar inte göra om rubriken. ja trodde de va tisdag idag. haha

sitter på skolan nu, det är typ 20 minuter kvar tills vi börjar men jag fick skjuts av mami, hehehehehehhe ok.
iaf, en liten kul grej. mamma var hos frissan (i stan) igår och då skulle hon fråga om dom hade några gamla grejer (typ trasiga fönapparater) som hon kunde ta till jobbet för att dom skulle ha "frisörvecka" typ haha (hon är förskollärare). och då kom frisören ut med typ 10 hårstylingprodukter å ba "det här kan du ge till sara" manba :D?????? det var typ nå glansspray x2, mousse x2, finishspray x2, fixgelé x3, åsså vare nå mer ;p haha det är ju fan värt flera hundra spänn, fatta lycklig jag vart (a) och nu undrar ni säkert varför fick hon dom dåå?????? och svaret på den frågan är att dom skulle liks slänga allt det där för loreal skulle byta produkter eller nått, så då fick jag det :D

iaf, har snart iFokus (fråga mig inte vad det är), typ nå mentorgrejs å sånt, ah, sen lunch och sen matte, chill dag yääh.

SYL/Sara


haha den bju ja fett mkt på

palla tisdag

palla onsdag. palla torsdag. palla fredag. eller jo. fredag pallar man.
men jaja, sug dag. förutom keramiken, vi fick dreja hahah, det var fan askalas ju.
nu ligger jag in my sofa, listen to musik and talking to brrruurh elin ;);););););) hHEEEHHEhheheheh ok.

idol ikv. dom som gick vidare igår sög, ok? ja. fän åh. idol 2010 kmr typ suga men ok.

/sara

2 cool 4 school

nä ja ba skoja
sitt iaf på skolan nu, har engelska. vi fick egentligen sluta men då skulle man få läxa, så alla sitter typ kvar och gör läxan nu haha, nä, jag ska åxå börja skriva på den.
snart har vi lunch, typ soppaaaaa mums. nej. men iaf, sen matte och sen slutar vi, wihoooo.

/sara


pic by lina

det var fan minusgrader imorse :O va ba tvungen å säga de hehehehehe

Vi är med och tävlar om en bloggdesign...

...Hos denna tjej!

Hoppas vi vinner, för vi skulle verkligen behöva en ny design. Jag menar, kolla bara på bilderna :O Dom är typ minst 2 år gamla...



Jag städar

Asså shiiit vad grejer man kan hitta i lådar som man inte har kollat i på typ 27646374011 år. Hittade bland annat massa gamla skolgrejer, aoutografer, bilder och tidningar (a)






Dagboken från Bergön i sexan


Hahah när jag och ikfdl var med i glöds tidning  hahahahahhahahah fail


Detta fick jag i födelsedagspresent av Therese och Sabina hahahah:]]<3 ni är för sköna

/Sara

LöRdAg

Lördag idag. Blir nog chill, orkar typ inte göra nånting (a) Sorry förresten för dålig uppdatering. Men ja, igår så var jag hemma för att jag hade migrän, int ok! Men bättre nu. Missa inge viktigt för vi hade typ utedag i skogen?????? kul.
Såg att det hade snöat nånstans? på blogg.se framsida. asså ofta, det är ju inte ens oktober än ;O här regnar det ju bara...
men kuuul, intressant inlägg. ahja. HANE


:O

Yääh

Typ najs dag. Har inte haft några vanliga lektioner, vi hade "mentormarsch" och SP10 var såklart bäst kan ja lova. Hahha nä ja baaaa skojjaaaa chilllaaaa. Okej. Nä, men nu ska jag till Liniiis sen måste jag typ hem å göra mat åt brusshan -.- ahja, har fortfarande inga bilder men lovar att ja ska fixare, puuuss

ovärt

ovärt att jag skriver för ingen bryr sig väl om att jag finns eller också är delaktig i den här bloggen för det är ju bara sara som skriver så ja..

Tiiiiisdag

Typ dryg dag, keramiken var typ det enda ruuuuliga ;] Speciellt Emmas dinosarie hahaha hon är för söt<3
Nyss käka mat och ska snart fara ut å övningsköra me papi. Var ju fan duktig igår, körde runt i typ halva Vännäs (a) hahah, mitt enda problem är att bromsa, det är fan inte lika enkelt som man tror :O
Ahja, imorn har vi mentormarsch (stavning??) och SP10 ska fasen vinna! ;)))))

PUSSN/Sara


Hahha asså våran klass var ju fan knäppast :]. Saknar redan.

Valvakan

Asså fy i helvete. Vad händer med sverige? sverigedemokraterna är nu inne i risdagen med 20 mandat. visst dom kanske inte kommer ha så mkt att säga till om med 20 mandat men dom är inne i själva riksdagen och det är fanimej inte okej! ursäkta om just DU som läser detta nu är sverigedemokrat men jag är jävligt arg nu. Lars Ohly var fan bäst som inte ville sminka sig samtidigt som Jimmie Åkesson...
Verkar iaf bli en borgerlig regering, igen. men det verkar bli en minoritetsregering eftersom högern knappt har 10 mandat mer än vänstern. men om privatiseringen går igenom flyttar jag fan härifrån.
Sverigedemokraterna ur riksdagen - Ja tack.


nä, nu är jag fett hungrig.
/Sara

Stan och övningskörning (y)

Ja det är väl pretty mutch vad jag har gjort idag. Först var jag och Sabina i stan. Fick med mig några grejer iaf :) Sen när jag kom hem övningskörde jag med papi. Hahhaha starta, koppling, gasa, motorstop osv osv osv (a) Var väl inte super number one på det meeeeeeeeeeeen..... :]] Fast efter typ 20 min gick de bättre, då va ja fan kiiiing ju:] haha not

/Sara

FREEEEEEEEDAG

Äntligen :D

Pretty najs dag. Hade fotografering imorse (restfoto) å hon som tog kort trodde typ att jag var 5 år. "Säääg... GODIIIIIS" man ba ??????????
Ahja, fick sluta lite tidigare idag bara för att vi har en snäll engelskalärare ;)))))))))))))))


glada tjejoooor fick sluta tiidigt. jasmine var överglad hahah (a)

ikv blire typ film sen ska man väl ut på vägen :O med bil....

PASS

Typ säääämst dag ever. Men jaja. Hatar torsdagar. Har äntligen fått hem papperna om att mamsen och papsen vart godkända som handledare så jag kan börja övningsköra nu :) Fast jag kan typ inte köra förns på söndag för pappa är i Åre med bilen och mamma vågar inte xD HAHAH lät ju bra elr hur (y) menmen, i helgen blire stan :)


reeeegn

Tur det typ har regnat hela dagen? Vart ju inte liiite blöt när jag skulle gå hem. Ahja, orkar inte dra dagen, Ba vanlig, tråkig som typ alla andra dagar (A) Förutom att vi fick sluta halv 2 idag (y)

Ikväll blire eclipse med Emsi och kanske Sabina och Rebecca :):) (y)



Höööööst<3<3 (Pic by me)

Va i helvete...

It´s like that with you

When I look in your eyes
There's something I just can't describe

Cause somehow you just made me feel
And that's why I know it's real

It's like that with you
Baby you know that it's true
Do you feel it too
The beat of my pounding heart
I bet it's shining through
When I'm with you

<3

(y)


(y)

Chill dag idag, haha på matten fick jag kanske inte så mkt gjort (även fast vi räknade i typ 80 min?). jag å frida trodde vi var stjärnor på matte tills vi upptäckte att cissi och alla andra låg typ 10 tal före oss... haha men vad ska man säga
ja, så pga det så har jag typ 3640127641 tal jag måste göra innan onsdag om jag ska klara provet :O

/Sara

haha töntar

igår kom mina tjejor på besök, fick finfina presenter ;) hahah sen så vare nåra 95:or som tjuvplinga på dörren 2 gånger och sedan satt dom typ å spinera på oss i en buske utanför huset, ???????? haha så jävla fail. så vi gick ut och då stog dom typ å gömde sig bakom nå förråd vid älvdala, så vi ba komsi komis men näääee, jävla fegisar, då börjar dom springa istället, hahahah så vi sätter fart efter dom men lyckades vi hitta dom, nej. sen stog dom typ bakom höbalarna på åkern och blinkade med nån lampa och ja, orkar inte dra hela historien. det slutade iaf med att vi gav upp (a)

imorn börjar jag 10 och slutar halv 2, älskar måndagar<3

Saturday

Sorry för dålig uppdatering men har bara inte orkat plus att jag har varit upptagen med läxor den här veckan. Igår åkte vi iaf in med klassen till stan, vi skulle typ ställa massa frågor till politikerna som stog i valstugorna. Tråååk, men bättre än 3 timmars samhällskunskap i skolan iaf haha (a)
Sen fick vi sluta tidigare för våran engelskalärare skulle iväg på nånting. Sen så hade jag ju hoppats på nått kul på kvällen men inte då. Nej vart inte så.
Nu sitt jag här iaf. (haha låter som värsta fyllot som byter fyllebänk hela tin). Ska väl snart hoppa in i duschen och göra mig klar. Får ju gäster ikväll ;) Hahha


skojigt man kan ha (y)

We no speak france

På lunchrasten då vi satt óch chillade med datorerna kolla jag min mejl. Då hade jag fått ett mejl från "Jean Duclos" och det stog nått på franska. Tror han/hon att jag ska fatta elr, man ba ????????????????????
Jag körde google translate men ni vet ju hur den skiten fungerar, hahah jag, cissi och jasmine fick iaf ett gott skratt. Men vi sket bara i det för vi började liks matten. Sen när jag kom hem kom jag på det där igen. Så jag hedde upp google translate och översatte mening för mening (dryyyygt men det var ju fan spännande att se vare stog xD). Asså jag fattar typ nada, men det stog nånting om att nån hade varit hos dóktorn och om nån födelsedag i söndags (då fyllde ju jag år :O) och att han/hon är stor nu och kan ta hand om sig själv, nånting om att hans/hons föräldrar annars kan ta hand om henne/honom. Sen på slutet stog det kyssar och nånting om att smeka en katt (???). Sen var det underteckant "faster". asså ?!?!??!?!????!??????!??????
Det måste ha varit nån som har skickat fel :O
Asså wieeeerd....

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<333333



ååååååh jag hade ju typ gjort värsta inlägget ju. pallar inte göra om det.
hade iaf första keramiklektionen idag och självklart var man ju béeeeest, right.
sen tror jag att det är ganska ointressant att veta att våran spanskalärare älskar att ge oss läxa på läxa på läxa på läxa osv. jag tror inte heller det är så intressant för er att jag hade svenska efter det. man ba haalåååååååååå ?!?!??!?!? skriv att du istället träffa 50 cent som bjöd ut dig på deeeejt????????

Måndag

Jag tror jag aldrig har sagt det här förut men JAG TYP GILLAR MÅNDAGAR!
Vi börjar kl 10 med engelska, lunch och sen matte, efter matten slutar vi och då är klockan halv 2 :D Fett najs!
Imorn börjar keramiken haha, fråga mig inte varför jag valde det för det gjorde jag faktist inte. Valde egentligen dans men den startade aldrig så då fick jag keramik som var mitt andra hands val ;p

Och förresten, tack till alla som grattade mig igår på facebook! (Och övriga place haha)


Det här är typ jag ikväll

5 september

..är en speciell dag for me, sweet 16! :)

HELG!

Hola senioritas, äntligen helg! Jag typ sprang hem från skolan, haha okej kanske inte.
Fredagar är typ dryga. Hela förmiddan har vi samk. där vi typ skriver om olika partier -.- Sen efter lunch har vi typ 80 minuters matte och efter det 80 minuters engelska. Jävligt drygt! Men engelskan är ändå ganska chill ;) Vi har fått göra bloggar till våran lärare hahah, tur man har datorn... ;) På tal om datorn, jag sitter typ och flummar mig framför webbkameran hahaha nej gud se fult :O

Nä, nu är jag hungrig, tyckte inte om lunchen på skolan :( Visst äre intressant å läsa om allt jag skriver?
Nä, HANE! :D

hej

jag är sur

hejdå

Sick

Vart en sjukling idag och stannade hemma from school. Men jag hade fått en tid hos syon idag kvart i 2 som jag verkligen behövde just idag så jag pallrade mig dit. Fick typ massa info och massa papper jag ska fylla på. Bytte bland annat från tyska steg 3 till spanska steg 1 :) Sen träffade jag Monika och fick typ 5828871073 papper till som typ mami elr papi ska signa under. Sen fick jag finaly min dator! Hhaha det finns typ ingenting på den men okej ;p


seriöschey_94
http://icons.mysitemyway.com/wp-content/gallery/flat-gray-floral-icons-social-media-logos/099026-flat-gray-floral-icon-social-media-logos-rss-circle.png