hehe

det var någon som ville för ett tag sen nu när jag gjorde mitt sista inlägg som ville att jag skulle berätta hur jag och Nicklas blev tsm.

jo det var så att han har en kompis som har en syster som går i min brors klass och då skullemin brors klass ha brännboll och Nicklas var med hans kopis då och dom var där och jag med och sen efter det börja vi snacka lite och så och träffades och så blev vi tsm efter ett tag! :)

nolife.com

Avsluta meningen

Jag har insett att min senaste kyss var. . . bäst av alla

Jag lyssnar på . . . just nu katy perry

Jag pratar bara med . . . dom jag känner? ;p nämen alla

Jag tycker om . . . dig

Min första riktiga kyss var . . . fruktansvärt vidrig

Jag avskyr när folk . . . tror att dom är bäst

Jag gillar . . . dig

När jag vaknar på morgonen är jag . . . trött?

Jag är förälskad i . . . dig

Jag kommer alltid minnas . . . dig

Sist jag grät . . . förrförra veckan

Min mobiltelefon är . . . sämst

Kärleken är . . . wonderbra

Innan jag går och lägger mig tänker jag . . . att jag är trött?

Just nu tänker jag . . . vilket jävla liv jag har

Bebisar är . . . sweet

Ikväll ska . . . tråka

Imorgon ska jag . . . se en hockeymatch

Jag vill . . . ha pengar

Darker

Kul att man typ har städat hela dagen. eller... Ahja, rummet vart typ helt nytt känns det som, kan kanske kirra en bild på det sen maybe (stavning?) (;

På måndag ska jag ringa och beställa tid hos frissan. Jag ska inte klippa mig men jag vill ha en lite mörkare färg i håret (såhär till vintern blinkblink). Blir nog å lägga in slingor eller tona elr nått, får se vad the frisör is saying.



Ungefär såhär skulle jag vilja ha fast kanske en aning ljusare ;p
(bild google)
/Sara

ÄNTLIGEN

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!<3

no

it´s not like in the movies

Onsdag

Kom på att jag glömde spanskaboken i skolan. Fuck åxå. Vi har läxförhör (<--- det tog lång tid att skriva det där ordet för jag failade ganska många gånger) imorn.... Ahja, får googla på orden.
Ganska chill dag idag. Vi hade sovmorgon till 10 i 10. Sen skulle vi egentligen ha redovisning men det vart inte det för vi skulle få den lektionen på oss att fixa våran powerpoint presentation och det. Så det blir efter lovet istället ;)
Jahapp, vaaaaad ska man skriva nu då...
Hahah jag har seriöst inget roligt att uppdatera om. Inget händer ju här i tråkvénes.
HELVETE REGNAR DET UTE!? DU SKOJAR MED MIG VA!?!?!? FAAAAAAAAAAAAAAN ÅÅÅHH :((((((((((


Såhär ska de se ut! ;D

/Sara

SNOW

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ <3<3<3<3 Hoppas det fortsätter all night long :] haha

Stan

For till stan imorse med mormor och mami = mormor bjöd på fika [:
köpte iaf en lite kläder å sånt. kollade även på skor men jag är så jävla kinkig när jag ska köpa skor så dom måste sitta perfekt, vara snygga och passa till 100 % = det vart inga skor. haha



/Sara

@skolan

orkaaaaaaaaaaaa. vi håller på läsa om nått krig på engelska och om flintskalliga människor. ja ni läste rätt. vi läser om flintskalliga människor - på engelska. trråååååååååååk, det är fan hur mycket text som helst. hahah jasmine har typ dött av på bänken haha hon är ju för söt!
ikväll blir det ikaros med sabina<3 HEEEELG

BTW DET SNÖÖÖÖAR :D:D::D:D

/Sara

torsdag

Nämen tjenare b-loggen! Hur fan äre va? Här äre jävligt bra skaru väääta!
Nä jag ba skoja.
Nämen nu är äntligen torsdagen över. Typ den värsta dagen. Men jaja. Fredag imorn :D:D:D::D:D Sen äre ba en vecka kvar sen äre höstlov i en och en halv vecka :D:D Happyface.
Hahah nämen vad ska jag berätta.... hahah jag vet. Danskarna var ganska roliga idag på samhällskunskapen. Vi skulle ha en vikarie fast han kom typ aldrig så danskarna gick fram till tavlan och typ hade kul. Sen skrev dom ba "Danmark + Sverige = Danmark/Malmö" HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA åh herre min kära gud hahaha
Nämen nääääääääääeh, nu ska jag ivägå spinna med 40+:arna. Sååå, hane!



HAHHAHAHHHAHAHHA

You gotta love her



HAHHAHAHAHHAHA JAG DÖÖÖR! HAHAHHA

från www.anagina.blogg.se

Sara@skolan

Shulule (haha?) sitter på skolan nu och har bajssvenska. SUUUGER. Vi typ gör ingenting hihi, Jasmine sitt å spelar icy tower och jag checkar face. Busigt värre.
Hahha han som fick en bitchslap av kissie ville bli vän med mig på face, jag ba??????
Nämen assååååååå, jag orkar inge mer skola nu. Vi ska skriva en jävla artikel och jag orkar inte det...



/Sara

En dag i Saras samhällsvetenskapliga-programmet-på-lilja-liv

Matten - räknat 12847034638748384736252836352520291625475874 uppgifter (jag lovar)
Engelskan - skrivit klart och skickat in
Samhällskunskapen - skrivit klart (ÄNTLIGEN!) och skickat in
Spanskan - kollat igenom veckans ord (som typ är 2353415 miljoner stycken...)

Nu är jag värd en kladdkaka.

0rKa

Har typ hur mycket som helst att göra! Dirr när jag kom hem pluggade jag matte i över 1 timme, sen började jag skriva den där jävla partiundersökningen för att jag måste komplettera den för att jag inte skrev nå bra tydligen? Våran samlärare måste seriöst ha nått emot mig... Men efter typ 1 skriven A4 sida pallade jag inge mer så då tog jag en tv paus och nu sitt jag här. Måste plugga mer sen efter maten... Men då ska jag fan belöna mig med en kladdkaka annars kommer jag dö, ok.
Hejdå

/Sara


Saknar sommarlovet feting mycke.

Jag tror jag måste ta fram vinterjackan

Höll på frysa äset av mig igår, det var ju fan minusgrader när jag och Emma gick hem från ikaros. Ikaros suger typ. Bara massa p12or överallt. Tur att Tommy jobbade iaf haha, han försökte visa jag å Emma hur man "snurrar" en kortlek men det gick åt tjotahejta för mig så det slutade typ med att vi hade kortkrig :]


MER SNÖ vill jag ha

Ska nog gå och duscha nu för sen kommer Jasmine med bussen så då ska jag gå och möta henne. Sen kommer Cissi och då ska vi baka och se film hihi :] Sen blire nog middag uti bajsvännäs nånstans och sen myyys.
Ha en bra lördag kära läsare!

/Sara

Svar på kommentar

Anonym om Torsdag:
GICK DU INTE DIT Å BAD OM EN KRAM + BILD!?!?

Hahha nejnej, det våga jag int :] Har sett henne 2 gånger förut och visst det är väl lite fräsigt men det är inte samma sak som att se Britney Spears ;) De ni ;) Nä ja ba skoja jag har inte sett brittan om ni tror det

Fredag idarå. Äntligen ;O Sitter hemma just nu och är förjävligt förbannad. Jag är så jävla arg på alla läxor, prov och redovsningar som lärarna ba kastar på oss 24/7. HALLÅ!? Vill dom ta livet av oss eller? Jag var tvungen och gå hem och skriva om nå jävla ekonomiska begrepp PÅ EN FREDAG. HUR KUL KÄNNS DET? Och om jag inte skickar in till henne typ nu (har skickat iväg det nu) så skulle jag få frånvaro från lektionen som var igår??? Satan va arg jag är för jag fattar typ inget heller av vad distribution är??? Och mitt upp i allt kommer det typ en 30+are och plingar på dörren å ba HEEEJ VILL DU KÖPA TUNNBRÖD? :D Och bara för att jag var så jävla arg så gjorde jag det.
Nä nu ska jag int va arg längre. Emma kommer hit ikväll och då ska vi ha kul, ok? ;)

*bildlös*

/Sara

Torsdag

Sjukhusbesöket kändes inte så värt med tanke på att typ 70 % av tiden bestod av att vänta. Fast ändå, måste ju göra grejerna. För er som inte vet så var jag på sjukan idag på ett LKG-möte (LäppKäkGom) och träffade några läkare samt gjorde röntgen (stavning) och tog kort å sånt. Dryyygt. Vissa läkare tar så jäkla lång tid på sig. Man sitter där i en stol med en jävla platta upptryckt i käften medans läkaren står utanför och fifflar med datorn för att det var nå fel. Man ba haaalllåå? Det är inte precis skönt. Sen i väntrummet vare massa småungar åxå så man ba zzZZZzzzZZZZZzz. Efter det drog iaf jag och mamma på stan och för första gången på typ 324875403282716515 år köpte jag ett par jeans. Grattis till mig eller. Har aldrig ägt ett par jeans på aslänge. Köpte även lite annat småjox, bland annat en slalomjacka, det var typ käslek vid första ögonkastet hahah. Sen såg jag foki å ricky (dom gick typ 2 meter bakom oss) och ricky babbla om nå himla frukstånd? hahaha (ja jag tvjulyssnade :])
Btw, DET SNÖADE FETT MKT IMORSE JU :O det var ju typ snöstorm i Umeå, så fort man gick utanför dörren så var man helt genomblöt :O Men det är bra<3<3<3 Hoppas det fortsätter snöa hahaha, jag vill att backen ska öppna :]]
Nämen gu va lång text he vart, jag måste seriöst uttråka er, om ni ens sitt å läs det här?? haha


Hejdå hösten?

/Sara

Onsdag

Roliga rubriker jag har.. Ahja skitsamma. Orkar inte dra dagen, den va ba vanlig förutom att jag fick typ psykbryt på matten för jag hatar ppm och promille (A)
Imorn blire ingen skola för mig (och det är jag fett glad för, haha, torsdagar är ju fan värst), ska på sjukan och träffa några läkare å så all day.
Menmen, nu ska jag ta å fixa mig nå käk ;)

Tisdag

Tjenäääh, tisdag idag jao. Det kanske ni redan visste... Ah iaf, keramik imorse, fett kul, jag, Emma och Rebecca satt och gjorde en liten bondgård hahaha, okej vi har bara gjort djur, och en bil haha emma är ju för söt<3



/Sara

oja!

Hejhej. sitter hemma bara och gör inget.
jag vet inte vad man ska skriva så det är därför jag aldrig skriver så alla vet!
eh, jag funderar på vad man kan göra om det kliar i ansiktet så man håller på att dö? jag kommer seriöst dö snart för att det kliar så mkt!
ska packa mina saker nu och se om jag kan träna ikväll eller inte!
ha en bra dag hejdå!

Måndag igeeeeen

Heeyaaa, sitter hemma just nu, vi börjar 10.10, fett chill kan jag lova. Då har vi engelska sen slutar vi efter matten halv 2 ;)


<3

School

Kul med skola idag eller. Kändes lite wierd men det gick väl bra. Vi hade bara en lektion (som tur va) och det var ifokus så de va chill :) Har nog inte så mycke mer å säga, såååååååååå HANE
/Sara

älskade fredag

HELG! Fast.. näe. Skola imorn, tagga eller...
Provet som jag skrev om tidigare var på 10 JÄVLA SIDOR. Jag trodde jag skulle dö. Det var typ det värsta prov jag nånsin gjort i hela mitt liv :O (Ja, det var värre en nationella provet i svenska där vi skulle skriva en uppsats i 4 timmar). Sen efter det hae vi matte, jag var fan helt hjärntvättad. Typ jobbig dag men finally över. Kl 6 ska jag möta upp Sabina på laggen, vi ska käka pizza :]:] Tjockt. 




Såhär roligt kan man ha på rasten om man heter Jasmine, Sara och Cecilia. (Haha, vi bju fett mkt)

/Sara

:((:(:(:(

OMG! har prov nu, önska mig lycka till :O

Torsdag

Jag trodde seriöst jag skulle dö imorse.

1. Det är (var iaf) typ storm ute
2. Det regnade ute
3. Jag skulle cykla till skolan (uppförsbacke hela vägen typ)
4. Jag hade idrott (hatar det)
5. Jag hade idrottsgrejerna plus den förjävligt tunga datorn i min väska
6. Vi hade svenskaprov efter idrotten
7. Vi stog i matkön i nästan en halvtimme

Gillar inte torsdagar alltså. Jag önskar att jag kunde säga "YÄÄH, sista skoldagen imorn, sen helg!".... Men näe. Jag får helg på lördag efter klockan 1. Vi ska ha öppet hus för föräldrar och anhöriga så vi måste ha en vanlig lektion, man ba -.- TAGGA DET ELLER

Näe, nu måste jag skriva klart engelskan och plugga massmedia. HANE


(tummen ner)

/Sara

höst

det blåser i träden ganska så mycket va?
jajaja är svaret!
sitter hos Nicklas och ska och träna småflickor nu
jag är sääämst på att skriva men det är bara kul att göra ett inlägg då och då så här har ni :D pusspuss

Onsdag

Chill idag, (fast jag säger typ alltid att det är chilldagar....?) Iaf, hade ifokus imorse, vi repeterade massmedian (har prov på fredag, inte ok!) sen fick vi typ sitta i grupper och diskutera några reklambilder. Sen varte lunch och sen matte. Jag måste faktist säga att jag och Cissi var ganska effektiva på matten, vi hann klart alla sidor innan lektionen slutade :O (Det brukar typ aldrig hända mig så skratta inte). Men nu måste jag plugga massmedia och sen fixa käk, så HANE!



/Sara


Älskar er vännor<3 (gammal bild)

Följ våran blogg med bloglovin!

NY DESIGN

Nu har vi äntligen fått våran nya bloggdesign, sååå, vad tycker ni? (Tryck F5 om ni inte kan se den).
Tack så mycket till www.lovetildan.blogg.se ! :) 

less

jag är så fruktansvärt less på oärliga människor. jag trodde jag hade tur som hade så bra och pålitliga vänner i mitt liv, men i guess att den turen vände. efter att ha känt mina "kompisar" (kan man ens kalla det kompisar längre?) så länge som längst typ 8 år elr nått, så trodde jag verkligen inte detta om er. nu handlar detta givetvis inte om alla mina kompisar, ni kanske kan räkna ut vilka ni är. en bra kompis ställer upp, en bra kompis kan man lita på, en bra kompis ljuger inte, en bra kompis talar sanning, enligt mig.
tydligen så hade jag fel om er. 

 

varsegod, ta åt er.

/Sara

Monday

Again...
Som tur är så börjar vi 10 och slutar halv 2 så jag har inget emot måndagar ;) Kom nästan nyss hem iaf, jag måste typ räkna matte för jag ligger lite efter HEHEHHE inte ok.


"Dagens outfit" converse, adidasjacka och svea mössa, haha "märkesdagen" för mig elr ;p

Söndag

Tjeniis. Var i stan idag (igen haha), men skulle försöka hitta en slalomjacka men näääe, hade fortfarande inte kommit in än. Men fick iaf en mössa av pappa och mamma köpte nån jacka. Sen träffa jag Johan Edin i kassan, tydligen jobbar han typ där? haha ah, så stog å snirra lite med han. Sen fika vi, sen åkte vi upp till obs, där köpte jag strumpbyxor (igen) och en ring. Sen när jag kom hem övningskörde jag och nu ligg jag å latar mig i soffan. Ska väl käka snart sen ikväll har jag spinning ;p haha
Intressant inlägg men OK.

HANE :D


mmmmh godiiiis, hahahaha den bju ja på

Stan

Heeeeeeeeeej
Var i stan idag med Cecilia. Feting najs kan jag ju lova! Hahah satan va vi shoppa ;) Okej, nu låter det som att vi typ brände minst 2000 spänn men så snål är vi inte.... ;) Nä ja ba skoja. Nämen, jag fick med mig lite saker hem iaf :)

(vi låtsas som att min mobilkamera är megabra...)


åhléns 99:- / h&m 149:-


lindex 79:- / lindex 39:- (?)


h&m 299:-


h&m 69:- (?)

orkar inte visa allt, men detta var några av grejerna jag köpte :)

/Sara

Vi är bäst

Hahah vi vann en designtävling hos den här tjejen! Fetingnajs ju :D:D Sååå, förvänta er en ny design inom kort.

http://icons.mysitemyway.com/wp-content/gallery/flat-gray-floral-icons-social-media-logos/099026-flat-gray-floral-icon-social-media-logos-rss-circle.png