RIP sommarlovet 2010...

Hahah jag skoja
Nejmen serri, idag är/var ju sista sommarlovsdagen och imorn äre dags å kliva upp typ halv 7 om jag ska hinna med bussen.... Har uppropning kl 10 och kan egentligen åka med 9.10 bussen. Men då skulle vi bara ha typ 10 minuter på oss att hitta vars vi ska (a) Och det funkar liksom inte för oss... Så jag åker in med Frida, Emelie och Jacob 8.20 ;)
Jag börjar fan bli nervös asså, är det normalt? Känner inte en jävel som ska gå samma program som jag... Tänk om man inte får några kompisar... Tänk om man blir helt mobbad... Då måste man vara själv i 3 år! Då kanske man blir emo... NEJ FY HEMSKA TANKAR! hahaha



Iaf, önska mig (oss) lycka till! :D Och btw, lycka till till alla er andra som börjar gymnasiet imorn!

//Sara
Postat av: Sara

Sv; Nej jag börjar imorrn :)

Vilken klass ska du börja?

2010-08-22 @ 20:48:14
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: Sara

Sv; Börjar idag. :)

Allt fint med dig?

2010-08-23 @ 09:20:58
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: Anonym

Hej!Har också en blogg fast en miley blogg, besök gärna den! Och jag lovar dig att den inte är som någon annan miley blogg :).



skriver allt om miley, frå kommande events till nya senaste händelser. skulle vara väldigt tacksam om du kikade in lite.

2010-08-31 @ 22:52:53
URL: http://mileyraycyrus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://icons.mysitemyway.com/wp-content/gallery/flat-gray-floral-icons-social-media-logos/099026-flat-gray-floral-icon-social-media-logos-rss-circle.png