Åsså vare inte så ;ppPPpppPPp

Hej flickor, pojkar, djur, vampyrer, varulvar och allt som nu finns där ute. (Ja, jag har sett för mycket på vampire diaries....)
Jag har faktist inte glömt bort den här bloggen om ni trodde det ;)
Ikväll har iaf jag och liddemannen varit på bio och sett "water for elephants" som var f1 mega bra (Y)
Och nu vet jag inte mer vad jag ska skriva.....hahaha jag har kommit på en sak. Ingenting händer typ i mitt värdelösa liv. Som tex i måndags, vad gjorde jag då? Jag och Felicia tog en tidsresa fram till år 2060 och tog en pensionärspromenad, senare på kvällen åkte vi tillbaka till 1997 och såg på bröderna lejonhjärta, seeeeen tog vi en trippp ända tillbaka till 1963 och såg på en svartvit film (y) men vi tyckte att vi var alldeles för unga och fräscha för den filmen så vi sket helt enkelt i att titta på den.
Näe nu ska jag ta tag i mitt liv och göra nånting vettigt. Som att sova mycket. Sånt är bra.


Det här är den bästa serien som nånsin har uppfunnits. Det handlar om vampyrer. Och varulvar. Häxor finns också. Ja typ allt. Det slår nästan twillight.... eller, det är fan lika bra som twillight!


Och det här är en dag på skolan då vi egentligen hade bild. På bildlektioner brukar man oftast RITA eller MÅLA. k.palla.bry /hatar bild.


En vanlig dag på skolan alltså....

/Sara

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://icons.mysitemyway.com/wp-content/gallery/flat-gray-floral-icons-social-media-logos/099026-flat-gray-floral-icon-social-media-logos-rss-circle.png